Vill du gå en kurs i hur du kan koda om ditt undermedvetna?

Robert Westman har kurser i hur du kan påverka både ditt eget undermedvetna och manipulera andras val här i livet.

Du kan gå in på Roberts hemsida och se kalender för alla hans kurser här brainbuddy.nu Kontaktuppgifter: info@brainbuddy.nu

Vi har själva fått en smakprov på det Robert gör hos Mithera Development Spiritualistiska Center och det var verkligen en upplevelse. Många som satt i publiken kommer att närvara på hans kurser då de fick bevis på hur man kan ända och koda om sitt undermedvetna.

Ta bort en dålig känsla på 20 sekunder går det?

Ja det går vi har själva varit vittne till hur Robert bad en deltagare komma upp på scen och tänka på något dåligt som hade hänt personen. Samtidigt så fick personen knacka på bröstkorgen där hjärtat sitter. Sedan fick personen sträcka på sig och göra en mycket glad min i några sekunder. Efter det var den där dåliga känslan helt bortblåst för personen som fick testa detta. Tänk så skönt slippa gå i terapi under 1 års tid och i stället bara vips bli av med problemet och ta över kontrollen över sitt liv och medvetande för evigt.

Robert och flickvännen Sarah.
Robert är mycket pedagogisk så att alla hänger med och förstår. Även om han gick igenom hur hjärnan fungerar med alla dess termer så gjorde han det på ett enkelt sätt så att alla hängde med.
Han stannade ofta upp och frågade om vi i publiken hade frågor och om alla hade hängt med så här långt. Detta är viktigt så att publiken ej somnar och fortsätter att lyssna och lära sig massor om vårt hemlighetsfulla undermedvetna.
Detta är kursgården hos Mithera.se där tusentals personer har gått både långa och korta kurser.

När vi var på föreläsningen så ingick det kaffe, te och fika för att besökare.

Cocosbollarna var supergoda ska ni veta. Maria Therese lyckas alltid bjuda på det godaste då fika alltid ingår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *