Vill du verkligen koda om ditt undermedvetna?

Nu har du chansen att koda om ditt undermedvetna och lära dig massor om dig själv.

Låt din själ få denna kurs och utvecklas på en undermedveten plan. Investera i din egen själ och upplev något utöver det ovanliga.

Brainbuddy Robert Westman håller en specialskriven föreläsning och show på Mithera Development Spiritualistiska Center som ligger i Agersta utanför Uppsala. Nu kan du verkligen ta reda på hur ditt undermedvetna fungerar och lära dig dessutom hur man kan programmera om beteenden och vanor.

Nu har du chansen att gå denna föreläsningen för endast 350 kr torsdagen den 17:e augusti mellan kl 18.00-19.30

Fika ingår i detta pris samt att du verkligen kommer att lära dig något nytt om dig själv. Ta med en vän och gör denna dag till en tjejkväll genom att samlas för att göra något extra kul tillsammans. Ni behöver anmäla er innan då det kan vara fullt då detta är populärt och många kommer att vara på plats.

Gå in på Mithera.se så kan ni göra en anmälan direkt!

Vi ses väl?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *