Healing utbildning hos Maria Therese Agerhill

Vill du lära dig mer om healing så kan du gå en kurs hos Maria Therese Agerhill.

Här ser ni Maria Therese och hennes man Ulf. De har länge haft kursgården i Agersta. De har utbildad många elever och folk beskriver dem som väldigt duktiga, seriösa och pedagogiska. Du får både mat och tak över huvudet om du väljer deras kurser. Du kan gå in på mithera.se om du vill se mer av deras utbildningar.

Vad innebär Healing?

Det är en energi där vi människor är menade att hela varandra med handpåläggning som då kallas för reiki Healing. Det fungerar även att hela människor på distans och för att göra detta behöver du utbilda dig till reiki mästare. Den som ger healing blir varm och den som tar emot healing kan bli kall. Samt så känner man även fysiskt att man får energi av givaren. Kursen ovan heter andlig healing vilket innebär att man får hjälp att hela via andevärlden. Kursen kostar 4500 kr inklusive moms och då ingår det mat och rum. Se detta som en mini semester där du tar hand om din själ och samtidigt som du får lära dig massor tillsammans med andra likasinnade.

Att ta emot healing är så läkande. Tex har du migrän så kommer du märka hur migränen avtar. Du kan också varje gång du ska gå och lägga dig för att sova tänka att du får healing. För ibland har folk svårt att sova och använder sömntabletter för att kunna sova. I stället för sömntabletter ska du föreställa dig att någon ger dig healing. Då kommer du ha mycket lättare för att somna direkt.

När det gäller Reiki Healing som är en healingsform från Japan så får man lära sig olika symboler. Det är 3 olika symboler man lär sig rita i luften utantill. Då kan man sända distanshealing efter att ha ritat av dem. Samt så blir healing du ska sända mycket starkare för mottagaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *